dilluns, 18 de novembre del 2013

EL CIRC HA VINGUT A L'ESCOLA!!!!!!

 
Dijous passat vam tenir l'oportunitat de veure un increïble espectacle de circ a l'aula de psicomotricitat d'infantil . Els encarregats de portar-nos als alumnes de 3 anys al meravellós món del circ i transformar una aula en una pista circense van ser els pares de Salma , Alan , Neizan , Marc i Natàlia, companys nostres de la classe dels cocodrils .El matí va començar amb una sorpresa que ens havien deixat a classe :  Entrades per al circ !!!! . Després de repartir les entrades a cada nen vam anar fins on anava a realizar-se la funció . A la porta ens esperava un taquiller encarregat de recollir les entrades i que ens permetia l' accés a la pista .
La presentadora en primer lloc va presentar un espectacle de màgia . Els dos mags van deixar als nens amb la boca oberta fent aparèixer i desaperecer coses .
En segon lloc vam gaudir amb l'actuació dels pallassos . Tots vam riure molt cantant amb ells cançons de Miliki .
I en tercer lloc vam poder comprovar la destresa dels domadors de circ amb els animals .Per finalitzar la funció i com a colofó ​​final vam poder ballar amb tots els artistes la famosa cançó de " Gangnam style " .Després de la funció ens esperava una altra sorpresa a l'aula : Un esmorzar circense de les dues classes de 3 anys amb els artistes .Va ser un matí increïble .

Des d'aquest bloc vull agrair la participació dels pares a l'escola . No dubteu en proposar-nos activitats que vulgueu compartir amb els vostres fills . El procés d'educació dels xiquets sempre funciona millor si treballem tots units família i escola . Així que qualsevol cosa que vulgueu compartir no teniu més que comunicar-ho a les tutores .
 
 


Moltes gràcies per tot
 

Sari
Free Owl 2 Cursors at www.totallyfreecursors.com